Gå direkt till innehåll
Hr Björkman gratulerar Henric Wigforss till det individuella VM-guldet i Optimistjolle 2023!

Nyhet -

Hr Björkman gratulerar Henric Wigforss till det individuella VM-guldet i Optimistjolle 2023!


Henric Wigforss, en lovande ung seglare, har erövrat det individuella guldet i Optimistjolle vid VM. VM-lagets ansträngningar fick extra stöd genom sponsring från bl.a. Hr Björkman.

Henric Wigforss var en av favoriterna inför tävlingen, med tanke på hans femteplats vid VM 2022 och segern i årets stora Optimistregatta i Garda. Finalen blev en rafflande upplevelse på en lång regatta, som inleddes med sex kvalrace där Henric hade som mål att hålla en jämn serie utan stora misstag, då man bara fick räkna bort ett race av de 12 planerade seglingarna.

Henric Wigforss visade oöverträffad skicklighet och beslutsamhet under VM-tävlingen i Optimistjolle. Med enastående seglingsteknik och taktik bemästrade han de utmanande förhållandena på vattnet och segrade över internationella konkurrenter.

Hr Björkmans, alla andra sponsorers och föräldrars engagemang för att stödja unga seglare har visat sig vara en betydande faktor i att främja framgång och utmärkelse inom seglingssporten.

Henric Wigforss' seger i Optimistjolle-VM är en inspiration för seglare runt om i världen och visar på potentialen hos unga talanger inom seglingssporten. Hans prestation och Hr Björkmans sponsring lyfter fram vikten av att stödja och främja ungdomars deltagande och utveckling inom seglingsvärlden.

Stort grattis till dig Henric

/Hälsar hela gänget på Hr BjörkmanRelaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Carl-Johan Björkman

Carl-Johan Björkman

Presskontakt VD Sverige 040-18 72 72