Gå direkt till innehåll
Hr Björkmans Entrémattor loppet, lördag 7/5 2011

Nyhet -

Hr Björkmans Entrémattor loppet, lördag 7/5 2011

(Blden är från Yddingeloppet hösten 2010)

Då var det dags i helgen som gick, att springa Hr Björkmansloppet för andra året i rad, det är en ny tradition som har kommit för att stanna med oss som jobbar på företaget, idén kom upp för ett år sedan då vi sprang för första gången lagom till våren och då var det 6 personer som deltog, i år var det 5 som var anmälda men 4 som deltog i loppet, sträckan är på 5km och platsen där loppet går av starten är Bulltofta parken i Malmö, resultatet för loppet blev som följd: 

  1. Carl-Johan Björkman med tiden; 25:15         
  2. Johnny Ohrslin; 25:21
  3. Majid Raoufpanah; 25:22
  4. Lars Berg; 28:47

Efter loppet bjöds det till gemensamt brunch och en trevlig pratstund. Det här är ett sätt att samlas kring en aktivitet som vi på Hr Björkmans Entrémattor håller på med, det viktiga är att deltagarna gör ett för de bra lopp samtidigt som de har kul, målsättningen är att göra detta varje år vid samma tid och se till att flera som är intresserade deltar. Naturligtvis tittar vi på andra idéer som kan dyka upp i framtiden och efter utvärdering sättas på prov.

Entrémattor för alla miljöer

Vi startade i mycket blygsam skala 1993. Idag är vi ett av de ledande mattuthyrningsföretagen i Skåne. Vi har nått vår position för att vi gör det enkelt för våra kunder att visa upp en ren och snygg entré för sina besökare. Ett brett sortiment av marknadens bästa entrémattor, personlig service och ett unikt miljötänkande – det får du hos Hr Björkmans Entrémattor.

Affärsidé 
Uthyrning av entrémattor med fokus på leveranskvalitet. Med leveranskvalitet menas allt som har med produkten att göra, dvs sättet att leverera, liksom mattans kvalitet.

Vision 
Att vara både marknadsledande och en förebild för branschen vad gäller service, kvalité och miljö.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Carl-Johan Björkman

Carl-Johan Björkman

Presskontakt VD Sverige 040-18 72 72