Gå direkt till innehåll
Växande företag söker affärsdrivna B2B-säljare

Nyhet -

Växande företag söker affärsdrivna B2B-säljare

Hr Björkmans Entrémattor AB är ett B2B‐företag specialiserat på uthyrning, tvätt‐ och bytesservice av entré‐ och logomattor. Ett tryggt och framgångsrikt företag med starkt miljöfokus som idag finns verksamt i Skåne, Stockholm, Göteborg och Polen. Företaget har som vision att alltid vara den ledande mattleverantören när det gäller service, kvalité, miljötänkande, och kan stoltsera med flera olika miljöpriser. Senast i raden är Europeiska kommissionens EMAS Awards 2014.

Läs mer om oss på: www.hrbjorkman.se

Är du en handlingskraftig säljare som vill ingå i ett dynamiskt team och vara med på en spännande tillväxtresa? Vi satsar just nu vi ytterligare i Stockholm, Göteborg och Skåne och utvidgar därför vår organisation med fler medarbetare.

Företaget har haft en stark lönsam tillväxt under de senaste 10 åren, vilket har inneburit stora marknadsandelar främst i Södra Sverige. Vi genomgår nu en satsning för att bli starkare även inom fler geografiska områden. Ambitionen är att fördubbla omsättningen inom 5 år.

Tillsammans med vår nya försäljningschef bygger vi nu framtidens försäljningsorganisation. Är du en driven, motiverad och erfaren säljare som vill vara med på denna resa så ska du ansöka till oss.

Vi letar efter dig med stark egen drivkraft, med fokus på affärsmässighet och resultat, samt gedigen erfarenhet av B2B-försäljning. För oss är det viktigt att du som person är strukturerad, ambitiös, självgående, målmedveten och trivs med ett högt tempo.

Du kommer att jobba med försäljning som bygger på att boka egna kundbesök och utföra canvasbesök, men du kommer även att ingå i ett team av kompetenta medarbetare som tillsammans kommer att samarbeta för att utveckla organisationen. För rätt person finns även framtida utvecklingsmöjligheter.

För att fungera i rollen behöver du ha god datorvana som möjliggör att arbeta i vårt CRM-system. Vi förutsätter även att du har körkort.

Skulle du passa in i ett spännande och innovativt företag med tillväxtambition och stark miljöprofil? Då ska du söka tjänsten hos oss enligt instruktionerna nedan.

Ansökan

Skicka ditt personliga brev och CV till: saljare@hrbjorkman.se senast 2015-01-11

För mer information kontakta försäljningschef Eva Tengzelius, 040-18 72 72.

Välkommen!

Ämnen