Gå direkt till innehåll
Hr Björkmans söker ny försäljningschef

Nyhet -

Hr Björkmans söker ny försäljningschef

HrBjörkmans Entrémattor AB är ett B2B-företag specialiserat på uthyrning, tvätt- och bytesservice av entré- och logomattor. Ett tryggt och framgångsrikt företag med starkt miljöfokus som idag finns verksamt i Skåne, Stockholm, Göteborg och Polen. Företaget har som vision att alltid vara den ledande mattleverantören när det gäller service, kvalité, miljötänkande och kan stoltsera med flera olika miljöpriser. Senast i raden är Europeiska kommissionens EMAS Awards 2014.

Läs mer om oss på: www.hrbjorkman.se

Med anledning av att vår nuvarande försäljningschef går i pension söker vi nu en ny medarbetare till vårt huvudkontor i Arlöv.

Företaget har haft en stark lönsam tillväxt under de senaste 10 åren, vilket har inneburit
stora marknadsandelar främst i Södra Sverige. Vi genomgår nu en satsning för att bli starkare även inom fler geografiska områden. Ambitionen är att fördubbla omsättningen inom 5 år.
Vi söker en försäljningschef som är villig att satsa och vara med i denna spännande utveckling. Det innebär självklart en utmaning och mycket arbete men ger tillbaka en fantastisk erfarenhet.

I linje med vår tillväxtambition och offensiva strategi letar vi nu efter en driven och fokuserad ledare som vill vara med och utgöra en viktig del i att utveckla vår säljorganisation till att ta nästa steg. Vi söker dig som med framåtanda och kunskap vill vara med och driva tillväxten i ett stabilt företag där du får möjlighet till att göra avtryck och utgöra en större del av helheten.

Försäljningschefen har en nyckelposition i bolaget, ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. I dina arbetsuppgifter ingår;

 • -  Att utveckla säljorganisationen och leda säljteamet att nå uppsatta mål

 • -  Resultat och säljbudgetansvar

 • -  Personalansvar, rekrytera och utbilda nya säljare samt utveckla befintliga

 • -  Att utveckla vår säljstrategi

 • -  Ansvar för CRM

 • -  Att ansvara för de största kunderna

  Din profil

  Du har en gedigen erfarenhet av uppsökande försäljning från en säljledande roll i likartad verksamhet med dokumenterat goda resultat. Du är antingen försäljningschef eller säljledare med minst 5 års erfarenhet av säljledning och som vill ta steget vidare.

  Du har även en relevant utbildning inom försäljning, ledarskap och ekonomi. Som person är du drivande, resultatorienterad och genuint passionerad av att arbeta med försäljning, tillsammans med ett sinne för marknader och affärer.

  Du stimuleras av att leda och entusiasmera dina medarbetare mot uppsatta mål samtidigt som du själv uppskattar att arbeta direkt med större kunder.

  Du är en modern och coachande ledare med hög integritet samt god förmåga att kommunicera både i tal och skrift. Företaget erbjuder goda förmåner med fast lön samt provision, bilförmån med mera. Tjänsten kommer att innebära regelbundet resande.

  Ansökan
  För mer information kontakta Konsult Benny Carlsson på Recruitment International AB, 070-540 51 00, eller VD Carl-Johan Björkman, 040-18 72 72.
  Skicka ditt personliga brev med CV till: post@recruitment.se senast 2014-09-08

  Välkommen! 


Ämnen

Kategorier

Kontakter

Carl-Johan Björkman

Carl-Johan Björkman

Presskontakt VD Sverige 040-18 72 72