Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Ledig tjänst: Säljare Göteborg/Stockholm

Uppsökande Säljare

I områdena Stockholm och Göteborg fortsätter vi att stärka vår position och vi söker nu därför ytterligare säljare som kommer att vara med och bygga upp vårt säljteam i dessa städer.

Jobbet som erbjuds ger dig en garanterad fast del i lön vilket ger en grund att stå på. Resterande del av lönen består av provision. Som säljare för Hr. Björkmans Entrémattor kommer du representera ett unikt sortiment av tvättbara entré- och logomattor som dessutom är marknadens miljövänligaste alternativ med mattdistribution med biogasbilar och tvätt med regnvatten etc. Du kommer få ett eget säljdistrikt i som du kommer ansvara för både vad gäller nykundsbearbetning men även bearbetning av befintliga kunder. Merparten av dina besök kommer vara Canvasmöten, men du kommer även jobba med att boka in en del av dina möten själv. Du kommer ingå i ett team med andra säljare i ditt verksamhetsområde och få en gedigen introduktion till jobbet på huvudkontoret i Malmö. Du utgår från det egna hemmet. Tjänstebil kan eventuellt erbjudas. Kör du egen bil får du självfallet milersättning.

Du kommer t ex. att:
- Prospektera och uppsöka nya kundämnen för införsäljning av din produktportfölj
- Jobba med kundvård och merförsäljning mot befintliga kunder i ditt distrikt
- Jobba med allt från små butiker, kontor och industrier till sjukhus och kommuner
- Jobba utifrån budget och resultatansvar

Beskrivning av företaget:
Hr Björkmans Entrémattor är specialiserade på uthyrning, tvätt- och utbytesservice av entré- och logomattor. Verksamheten startades 1993 och har haft en positiv utveckling sedan starten och omsätter idag ca 30 MSEK med mer än 3 500 kunder i främst Skåne och Halland. Sedan några år tillbaka har vi även etablerat oss i Stockholm och Göteborg. Företagskulturen hos våra 24 medarbetare präglas av entreprenöranda och målfokus. Vår miljöpolicy säger att vi ska vara det miljövänligaste alternativet i vår bransch och företagets vision ”Att vara både marknadsledande och en förebild för branschen vad gäller service, kvalité och miljö” genomsyrar hela verksamheten. För mer info se: www.hrbjorkman.se

Krav på person:
Egenskaper: Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av jobbet som utesäljare och har verifierade goda säljresultat bakom dig. Det viktiga är att du verkligen gillar att vara i rörelse och att träffa människor.

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm eller Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse med Hr Björkmans Entrémattor. (fast månadslön + provision)
Sista ansökningsdatum: 2012-10-15

Denna rekrytering genomförs av Ultimatrekrytering.se men du kommer att anställas av Hr Björkmans Entrémattor AB.

Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan och ditt CV och märk din ansökan med Säljare Stockholm (eller Göteborg).

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Carl-Johan Björkman

Carl-Johan Björkman

Presskontakt VD Sverige 040-18 72 72