Gå direkt till innehåll
Carl-Johan Björkman skakar hand med Roger Söderberg efter förvärvet.
Carl-Johan Björkman skakar hand med Roger Söderberg efter förvärvet.

Pressmeddelande -

Hr Björkmans Entrémattor AB expanderar i Stockholm genom förvärvet av Söderbergs Mattleasing AB i Stockholm

Hr Björkmans Entrémattor med huvudkontor i Arlöv förvärvar Söderbergs Mattleasing AB i Stockholm. Förvärvet markerar en viktig milstolpe i Hr Björkmans strategiska tillväxtplan och stärker företagets närvaro i Stockholm.

Hr Björkmans uppmärksammade miljöprägel kommer successivt att appliceras på den nya verksamheten i Stockholm.

Hr Björkmans Entrémattor är ett företag med stark miljöprofil och stort kundfokus. Bland annat har företaget som representant för Sverige vunnit det prestigefyllda europeiska miljöpriset EMAS Awards och nu senast i år ETSA Awards för hållbarhet och ett eget utvecklat vattenåtervinningssystem.
Läs mer om ETSA Award...

Företaget är specialiserat på uthyrning, tvätt- och bytesservice av entré- och logomattor och är verksamt i Skåne, Småland, Blekinge, Halland, Östergötland, Stockholm, Göteborg, Norrbotten och Polen.

Genom förvärvet stärker Hr Björkmans sin kundbas ytterligare och får en starkare position och utökad service i Stockholm.

Söderbergs Mattleasing, som grundades 1986 av Sture och Roger Söderberg, har under åren etablerat sig som en pålitlig och stabil aktör inom sin bransch. Roger Söderberg har drivit företaget sedan 1996. Företaget har byggt upp en kundbas omfattande omkring 400 kunder.

"Förvärvet av Söderbergs Mattleasing är en strategisk och spännande utveckling för Hr Björkman säger VD Carl-Johan Björkman. " "Det ger oss inte bara möjligheten att stärka vår närvaro i det viktiga området som Stockholm är utan också att dra nytta av den kompletterande expertisen och resurserna som Söderbergs Mattleasing har byggt upp under åren."

För ytterligare information kontakta

Carl-Johan Björkman
VD Hr Björkmans Entrémattor
Telefon 070-865 72 72 eller 040-187272
info@hrbjorkman.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Vi startade i mycket blygsam skala 1993. Idag är vi ett av de ledande mattuthyrningsföretagen i Skåne. Vi har nått vår position för att vi gör det enkelt för våra kunder att visa upp en ren och snygg entré för sina besökare. Ett brett sortiment av marknadens bästa entrémattor, personlig service och ett unikt miljötänkande – det får du hos Hr Björkmans Entrémattor.

www.hrbjorkman.se

Kontakter

Carl-Johan Björkman

Carl-Johan Björkman

Presskontakt VD Sverige 040-18 72 72