Gå direkt till innehåll
Kajsa Schrewelius och Carl-Johan Björkman
Kajsa Schrewelius och Carl-Johan Björkman

Pressmeddelande -

Hr Björkmans Entrémattor växer genom förvärv

Hr Björkmans Entrémattor med huvudkontor i Arlöv förvärvar Liisa Entrémattor i Helsingborg. Övertagandet stärker kundbasen och den geografiska närvaron i Sverige. Hr Björkmans uppmärksammade miljöprägel kommer succesivt att appliceras på den nya verksamheten.

Hr Björkmans Entrémattor är ett företag med stark miljöprofil och stort kundfokus. Bland annat har företaget som representant för Sverige vunnit det prestigefyllda europeiska miljöpriset EMAS Awards och har för sitt arbete belönats med Svenska Tvätteriförbundets Hållbarhetspris. Företaget är specialiserat på uthyrning, tvätt- och bytesservice av entré- och logomattor och är verksamt i Skåne, Småland, Blekinge, Halland, Stockholm, Göteborg, Norrbotten och Polen.

Genom förvärvet av Liisa Entrémattor stärker Hr Björkmans kraftigt sin kundbas, från 5 000 till 7 000 kunder, och får en starkare position både inom geografiska områden där företaget redan är väletablerat och inom nya områden som Borås, Linköping och Norrköping.

– Jag känner stor respekt för vad Liisa Entrémattor står för och dess verksamhet som vi känner väl. Vi kommer att ta vara på den erfarenhet och känsla för kundservice som finns och därutöver kommer vi att utöka produktsortimentet och miljöanpassa verksamheten utifrån vår kompetens, säger Carl-Johan Björkman, VD för Hr Björkmans Entrémattor.

För ytterligare information kontakta

Carl-Johan Björkman

VD Hr Björkmans Entrémattor

Telefon 070-865 72 72

Ämnen

Kategorier


Vi startade i mycket blygsam skala 1993. Idag är vi ett av de ledande mattuthyrningsföretagen i Skåne. Vi har nått vår position för att vi gör det enkelt för våra kunder att visa upp en ren och snygg entré för sina besökare. Ett brett sortiment av marknadens bästa entrémattor, personlig service och ett unikt miljötänkande – det får du hos Hr Björkmans Entrémattor. 

www.hrbjorkman.se

Kontakter

Carl-Johan Björkman

Carl-Johan Björkman

Presskontakt VD Sverige 040-18 72 72