Gå direkt till innehåll
Carl-Johan Björkman Hr Björkmans Entrémattor och Kent Nilsson Tvättcenter i Frinnaryd
Carl-Johan Björkman Hr Björkmans Entrémattor och Kent Nilsson Tvättcenter i Frinnaryd

Pressmeddelande -

Hr Björkmans Entrémattor växer ytterligare i norra Småland och Östergötland genom förvärv av Tvättcenter i Frinnaryds mattverkamhet.

Hr Björkmans Entrémattor med huvudkontor i Arlöv förvärvar Tvättcenter i Frinnaryds mattverksamhet. Övertagandet stärker kundbasen och den geografiska närvaron i Småland och Östergötland. Hr Björkmans uppmärksammade miljöprägel kommer succesivt att appliceras på den nya verksamheten.

Hr Björkmans Entrémattor är ett företag med stark miljöprofil och stort kundfokus. Bland annat har företaget som representant för Sverige vunnit det prestigefyllda europeiska miljöpriset EMAS Awards och nu senast i år ETSA Awards för hållbarhet och ett eget utvecklat vattenåtervinningssystem.
https://www.mynewsdesk.com/se/...
Företaget är specialiserat på uthyrning, tvätt- och bytesservice av entré- och logomattor och är verksamt i Skåne, Småland, Blekinge, Halland, Östergötland, Stockholm, Göteborg, Norrbotten och Polen.

Genom förvärvet stärker Hr Björkmans sin kundbas ytterligare och får en starkare position och utökad service både inom geografiska områden där företaget redan är väletablerat och inom nya områden som exempelvis Tranås.

– Tvättcenter är en anrik verksamhet med anor från 40-talet. Entrémattor har varit en stor del av Tvättcenters verkamhet sedan 80-talet. Jag känner stor respekt och förtroende för Kent Nilsson och hans verksamhet. Vi kommer att göra vårt yttersta för att bibehålla den goda service som Tvättcenter är kända för, säger Carl-Johan Björkman, VD för Hr Björkmans Entrémattor.

För ytterligare information kontakta

Carl-Johan Björkman

VD Hr Björkmans Entrémattor

Telefon 070-865 72 72 eller 040-187272
info@hrbjorkman.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Vi startade i mycket blygsam skala 1993. Idag är vi ett av de ledande mattuthyrningsföretagen i Skåne. Vi har nått vår position för att vi gör det enkelt för våra kunder att visa upp en ren och snygg entré för sina besökare. Ett brett sortiment av marknadens bästa entrémattor, personlig service och ett unikt miljötänkande – det får du hos Hr Björkmans Entrémattor. 

www.hrbjorkman.se

Kontakter

Carl-Johan Björkman

Carl-Johan Björkman

Presskontakt VD Sverige 040-18 72 72