Gå direkt till innehåll
Mattserviceföretaget Hr Björkmans Entrémattor kommer till Norrbotten

Pressmeddelande -

Mattserviceföretaget Hr Björkmans Entrémattor kommer till Norrbotten

Hr Björkmans Entrémattor AB etablerar sig nu även i Norrbotten och är därmed verksamma på ytterligare ett geografiskt område. Mattjänsten kommer till en början att vara tillgänglig för kunder i Kalix, Luleå, Piteå och Boden.

Vår mattservice är vida uppskattad och det är roligt att kunna sprida vårt unika koncept till fler platser. Norrbottens kustland är även extra roligt för mig eftersom jag har mina rötter och släkt här” säger Carl-Johan Björkman, grundare av Hr Björkmans Entrémattor.


Skåne, Stockholm, Göteborg och Norrbotten

Hr Björkmans Entrémattor startades i Malmö 1993 och tillhör idag ett av de ledande mattuthyrningsföretagen i Sverige. Företaget är specialiserat på uthyrning, tvätt och bytesservice av entré- och logomattor. Ett tryggt och framgångsrikt företag som sedan tidigare finns verksamt i Skåne, Stockholm, Göteborg – och numera även Norrbotten. Företaget har som vision att alltid vara den ledande mattleverantören när det gäller service, kvalité, miljötänkande, och kan stoltsera med flera olika miljöpriser. Senast i raden är Europeiska kommissionens EMAS Awards 2014.

Vårt huvuduppdrag är att göra det bekymmersfritt för våra kunder och deras verksamhet. Därför fokuserar vi på hög service med professionella chaufförer. Efter behovsanpassade intervall byter vi smidigt mattorna och ser till att kunden inte får något avbrott i sin verksamhet. Detta koncept är vi glada över att nu även kunna erbjuda i Norrbotten" säger Carl-Johan Björkman.

Företaget kommer omedelbart att börjar leverera mattor och serva kunder i området.

För ytterligare information kontakta Hr Björkmans Entrémattor på 0923-123 33 eller besök www.hrbjorkman.se

Ämnen


Vi startade i mycket blygsam skala 1993. Idag är vi ett av de ledande mattuthyrningsföretagen i Skåne. Vi har nått vår position för att vi gör det enkelt för våra kunder att visa upp en ren och snygg entré för sina besökare. Ett brett sortiment av marknadens bästa entrémattor, personlig service och ett unikt miljötänkande – det får du hos Hr Björkmans Entrémattor. 

www.hrbjorkman.se