Gå direkt till innehåll
Carl-Johan Björkman ser fram emot det nya samarbetet med Beskow von Post AB
Carl-Johan Björkman ser fram emot det nya samarbetet med Beskow von Post AB

Pressmeddelande -

Nu är vi först igen!


Hr Björkmans Entrémattor och Beskow von Post AB samarbetar genom egendesignade cirkulära arbetskläder. Detta kommer att vara en unik möjlighet för Hr Björkmans Entrémattor att profilera sig ännu mer och samtidigt stärka sin hållbarhetsprofil.

De 11 olika plaggen som kommer att tillverkas är alla specifikt utformade för att passa deras ändamål. Samtliga plagg kommer att vara designade för ett långt liv och till stor del tillverkade av återvunna och återbrukade textilier. När plaggen är utslitna kommer delar av dem att kunna vidareförädlas till ytterligare plagg, såsom t.ex. mössor och kepsar.

Hos Hr Björkmans Entrémattor har vi hela tiden påpekat vikten av att plaggen ska vara praktiska och ändamålsenliga för vårt användningsområde, och med detta samarbete är vi säkra på att detta kommer att uppnås samtidigt som vi minskar vårt avtryck på planeten och skapar en brygga mellan avfall och återvinning.


Caroline von Post, biolog, och Susanne Beskow, designer äger tillsammans Beskow von Post AB, duon är den perfekta kombinationen för att ta fram arbetskläder som både är funktionella och hållbara. Beskow von Post AB ger textilt avfall nytt värde genom upcycling och design sedan 2021.

  • På Hr Björkmans är vi mycket glada över detta samarbete och ser fram emot att kunna erbjuda våra medarbetare arbetskläder som är både hållbara och funktionella. Vi är stolta över att vara de första i branschen att ta detta steg och ser fram emot att visa upp våra nya kläder för vår personal och för våra kunder. – säger Carl-Johan Björkman VD och miljöprofil på Hr Björkmans Entrémattor AB.

Hr Björkmans Entrémattor är specialiserat på uthyrning, tvätt- och bytesservice av entré- och logomattor sedan 1993. Företaget har en stark miljöprofil och stort kundfokus. Bland annat har företaget som representant för Sverige vunnit det prestigefyllda europeiska miljöpriset EMAS Awards och vann 2022 ETSA Awards för hållbarhet och ett eget utvecklat vattenåtervinningssystem. Företaget och är verksamt i Skåne, Småland, Blekinge, Halland, Östergötland, Stockholm, Göteborg och Norrbotten.

För mer information om samarbetet och de olika plaggen som kommer att tillverkas, vänligen kontakta Hr Björkmans Entrémattor.

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Vi startade i mycket blygsam skala 1993. Idag är vi ett av de ledande mattuthyrningsföretagen i Skåne. Vi har nått vår position för att vi gör det enkelt för våra kunder att visa upp en ren och snygg entré för sina besökare. Ett brett sortiment av marknadens bästa entrémattor, personlig service och ett unikt miljötänkande – det får du hos Hr Björkmans Entrémattor. 

www.hrbjorkman.se

Kontakter

Carl-Johan Björkman

Carl-Johan Björkman

Presskontakt VD Sverige 040-18 72 72